Biovit d.o.o. | Tel. (042) 260.001 | Fax. (042) 260.021 | Mail: info@biovit.hr

O nama

Biovit d.o.o. provodi svoju gospodarsku djelatnost obavljanjem distribucije kojom je obuhvaćena cjelokupna trgovačka aktivnost – od nabave roba/usluga proizvođača/pružatelja do isporuke roba/usluga krajnjem korisniku. U ekonomskom smislu Biovit d.o.o. posreduje između proizvodnje i potrošnje te ih međusobno povezuje i na taj način utječe na gospodarske aktivnosti na hrvatskom i međunarodnim tržištima.
U središtu naše gospodarske djelatnosti je svakako orijentiranost na krajnjeg korisnika – kupca. Kupac je glavni motiv za implementaciju poslovnih, informatičkih i logističkih rješenja te motiv za daljnje promjene i unapređenja.
Specijalizirani smo za distribuciju proizvoda koji se koriste u zaštiti zdravlja kao i za istraživačke svrhe. U zaštiti zdravlja distribuiramo proizvode koji se koriste u medicinskoj dijagnostici i terapiji primjenom radiofarmaka te komplementarnih medicinskih rješenja. Na području znanstvenih, istraživačkih i proizvodnih potreba laboratorija distribuiramo više od 300.000 kemikalija i komplementaran laboratorijski pribor kojim možemo ponuditi cjelokupno rješenje za poslovne i operativne potrebe.

Kontakt

Biovit d.o.o.
Matka Laginje 13
42000 Varaždin

Tel. +385 42 260 001
Fax +385 42 260 021
info@biovit.hr
www.biovit.hr

Više

Naši partner

brahms logo
demeditec
ge-healthcare_7455
IBL_LOGO
mediradiophrama logo
rotop logo
sigma-aldrich-corp-logo
Back to Top