O nama.

O nama

9-compressor

BIOVIT d.o.o. je tvrtka osnovana 1993. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge u privatnom vlasništvu. U cilju osiguranja kontinuiteta visoke kvalitete poslovanja, BIOVIT d.o.o. je razvio i implementirao integrirani sustav kvalitete prema zahtjevima norme ISO 9001:2015 te zahtjevima dobre distribucijske prakse u prometu lijekovima i medicinskim proizvodima.

BIOVIT d.o.o. distribuira visokokvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača namijenjenih za upotrebu u medicini, laboratorijskoj dijagnostici, industriji i znanstveno-istraživačkim ustanovama. Svoje poslovanje BIOVIT d.o.o. razvija kroz samostalni razvoj tvrtke i transparentni odnos prema kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima.

BIOVIT d.o.o. obavlja djelatnost prijevoza izvora ionizirajućeg zračenja primarno za zdravstvene ustanove u Republici Hrvatskoj. Djelatnost prijevoza izvora ionizirajućeg zračenja obavlja se uz poštivanje svih važećih propisa i mjera minimizacije rizika, kako za naše djelatnike, tako i za javnost. U slučaju izvanrednog događaja s izvorima ionizirajućeg zračenja, postupa se sukladno Planu i programu za mjera za slučaj izvanrednog događaja s izvorima ionizirajućeg zračenja.

Velika vrijednost tvrtke su njeni zaposlenici koji se kontinuirano educiraju i svakodnevno stječu praktična iskustva.

Usmjerenost na kupca, utvrđivanje potreba kupca te njegovo zadovoljstvo uslugama i proizvodima koje distribuiramo, naš je glavni motiv za implementaciju inovativnih poslovnih rješenja i tehnološko razvijanje poslovanja. 

Dugogodišnjim iskustvom i razumijevanjem poslovnih procesa, razvili smo optimizirana logistička rješenja zadovoljavajući kriterije kvalitete kao što su rokovi isporuke te pouzdanost, integritet i fleksibilnost isporuke.

Od osnutka 1993. godine kontinuirano gradimo reputaciju pouzdanog partnera te i dalje ostajemo usmjereni na unapređenje kvalitete poslovanja.

Službeni podaci:

Naziv tvrtke: BIOVIT društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Skraćeni naziv tvrtke: BIOVIT d.o.o.

Sjedište: Jalkovec (Grad Varaždin), Varaždinska ulica – odvojak II, 15

Registarski sud: Trgovački sud u Varaždinu

MBS: 070010231

OIB: 73275412890

Temeljni kapital: 2.654,46 eura uplaćen u cjelosti

Članovi uprave: Zoltan Vaštag, Nataša Taradi 

Poslovni računi:
Erste & SteierMaerkische bank d.d. Varšavska 3-5, Zagreb
IBAN: HR5324020061100029320, SWIFT: ESBC HR 22
Raiffeisenbank Austria d.d. Petrinjska 59, Zagreb
IBAN: HR6924840081104971600, SWIFT: RZBH HR 2X

Back to Top